Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zbirajo, ko obiščete našo spletno stran ali izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani.

Upravljavec

kot ga določa Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavna zakonodaja, ki ureja varstvo osebnih podatkov:

TABOL LOGISTIKA d.o.o.
Partizanska cesta 107A,
6210 Sežana

Kontaktni obrazec

Spletna stran www.tabol.si uporablja vtičnik WP Forms, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt s podjetjem TABOL LOGISTIKA d.o.o.

Sporočilo se preko kontaktnega obrazca pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov podjetja, hrani pa se tudi na strežniku spletne strani, kar je funkcionalnost samega vtičnika. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje preko kontaktnega obrazca, so:

  • Ime in priimek
  • Podjetje
  • Elektronski naslov
  • Sporočilo

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

Podjetje spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.